Admin belépés

Minőségrányitás és Környezettudatosság

Ebben az évben is a szabvány követelményekre, dokumentációra, rendszerek működtetésére kötelezően nagy hangsúlyt és figyelmet fordítunk. Mivel a rendszerek működtetése folyamatos fejlesztést igényelnek, minden területen fejlődnünk kell. Amennyiben nem megfelelő a minőségirányítási szellemben történik, kommunikációs problémákat okozhat.   A problémákat a probléma helyén kell megoldani, ha szükséges a vezetőség bevonásával.
Ha egy vállalkozás eredményes, a dolgozók részére jobb munkakörülményeket tud biztosítani.
A pozitív hírnév gyorsan terjed, amely szintén a Codefon-Solar Kft eredményességét eredményezi, de a negatív kritika még gyorsabban, ami a Codefon-Solar Kft minden tevékenységi területén veszteséget okozhat.
Pszichés hatás következménye a nem megfelelő őszpontosítás, lassú munkavégzés, valamint a problémamegoldó képesség gyengesége, amely kihat a cég gazdasági helyzetére is.
Ebben az erős versenyhelyzetben ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ha a vállalkozás eredményes, a dolgozók részére jobb munkakörülményeket tudunk biztosítani. Mivel napjaink nagy részét a munkahelyen töltjük, tegyük ezt kellemessé, hatékonnyá, gazdaságosabbá és ezt viszont nyújtjuk vásárlóink felé.

Környezetirányítás területén a környezet tudatosságra is nagy figyelmet fordítunk.
Ezt a tudatosságot az eredményes cég fejlesztésén keresztül kívánjuk megvalósítani.  Energiatakarékos izzók beépítése, megújuló energia használata és forgalmazása.

 

Acsai Lászlóné© Copyright Reserved 2018 Codefon-Solar Kft. - Minden jog fenntartva