Admin belépés

Rólunk

Tisztelt Partnereink, vásárlóink!

Engedjék, meg hogy ismertessem néhány szóban cégünk tevékenységét.

2017:  Elsődleges célunk egy olyan szortiment kialakítása, ahol nincsenek kompromisszumok.
Miért mondana le Codefon kaputelefonok nagyszerű és kimagasló minőségéről? Nincs szükség a rossz minőségű kaputelefonokra.

Előnyünk: Codefon termék skálánk legmagasabb minőségben, folyamatosan raktáron vannak, állandó készlettekkel. Nem kell több hetes rendelésre várni.

2015: 2015 márciusában megkezdjük forgalmazását a megújult külsővel és változatlanul megbízható belsővel rendelkező Codefon exlusive new design elnevezésű kaputelefon központjainkkal.
Codefon-Solar Kft legfőbb értékei a minőség, a megbízhatóság és a folytonosság, melyek a termék-fejlesztésben, a gyártásban, az értékesítésben és a szerviztevékenységben egyaránt megmutatkoznak. Ügyfeleink mindig kompetens, minőség iránt elkötelezett munkatársakra számíthatnak. Codefon-Solar Kft célja, hogy az árbevétel növelése mellett, a hatékonyság és a gazdaságosság nagymértékű emelése. Cégünk jelenleg valamennyi tevékenységét erőteljesen fejleszti. Az fejlődéseink azért váltak lehetségessé, mert a cég eleget tett az gyártási folyamatok leghatékonyabb kialakítása és a minőségbiztosítási elvárásoknak, melyek e munkák megszerzése érdekében szükségessé váltak. Csökkentettük a megmunkálás időszükségletet, valamint minimalizáltuk a gyártási költségeket.
Továbbra is várjuk sikeres együtt működésünket folytatva régi és új partnereinkkel, ügyfeleinkkel a már megszokott, változatlan árakon.

2014:  Változások évét éljük. Codefon-Solar Kft megkezdte a rezsicsökkentéseket.
Stratégia: Codefon-Solar Kft. tulajdonosainak stratégiája, a folyamatos bővülés. Jelenlegi üzleti tevékenységünk és létesítményeink folyamatos tovább fejlesztése. Piaci részesedésünk lehetővé teszi, hogy beszállítóinktól  nagy mennyiségben tudjunk vásárolni, így árainkat igen kedvező mértékben csökkenthessük .Hamarosan elkészül a várva várt CodefonTM kaputelefonok új kivitele.

2009 október 5: Codefon-Solar Kft kaputelefonos részlege átköltözött a Soroksári út 110-be. Nagyon nagy előnye keletkezett mindenkinek a céges költözésből. Igazán szép, nagy telephellyel a vásárlás is könnyebb lett. Nem beszélve a legfontosabbról rengeteg ingyenes parkoló áll vásárlóink rendelkezésére.

2009 nyara: Megnyitottuk új 1150 nm áruházunkat, ahol a solar,- napkollektor termékeinket árusítottuk.

2007: Az előző években kibővített termék választékunkban egyre nagyobb szerepet betöltő solar,- napkollektor termékek hatására cégünk nevét megváltoztattuk: Codefon-Solar Kft-re. Átalakulásunkat a ki bővült termékskálánk tette szükségessé.

2004: Codefon TM Kft. növekedése megkövetelte, hogy nagyobb, szebb és igényesebb telephelyre költözzünk. Megnyitottuk a Gát utcai üzletünket. Ezzel egyidejűleg a telefonos összeszerelő műhelyünket is a szomszédos műhelybe tudtuk átköltöztetni. A nagyobb telephely, nagyobb összeszerelő kapacitást is jelentett. Vásárlóink megnövekedett igényét így jóval könnyebben tudtuk kiszolgálni.

2002: Szükségesnek láttuk, hogy vállalkozásunkat átalakítsuk Korlátolt Felelősségű Társasággá. Így megalakult a Codefon TM Kft.

1994: óta saját gyártású kaputelefon rendszerekkel jelentünk meg a magyar piacon. Sikeres fejlesztéseink lehetővé tették, hogy Magyarország vezető pozíciójú és kiváló márkanévvel ellátott kaputelefon gyártója illetve forgalmazói lettünk. Termékeink Codefon TM márkanév alatt futnak. Itt megemlíthetjük, hogy a Codefon TM rendszerekből jelenleg éves szinten százezres nagyságrendben gyártunk és forgalmazunk. A hazai értékesítés mellett az utóbbi években a környező országokban végzett piackutatással és nemzetközi vásárokon történő termék bemutatóinkkal jelentős export lehetőségeink nyíltak. Folyamatosan exportálunk Romániába, Horvátországba, Szlovéniába, Szerbia, Montenegróba partnereink igen nagy megelégedésére.

1988: Cégünk előzménye: Egyéni vállalkozásunk elkezdte tevékenységét kaputelefonok kereskedését, szerelését.

Acsai Lászlóné

© Copyright Reserved 2018 Codefon-Solar Kft. - Minden jog fenntartva